zondag 14 oktober 2012

EVEN GEDULD AUB
                            


We geven de blikopener lezers even wat tijd om de items in alle rust te kunnen overwegen en... om daarna een eventuele reactie/correctie te geven.
Ook is het mogelijk om een nieuw item aan te kaarten als volgende onderwerp - voel je vrij om het hier aan te geven.DANK VOOR HET LEZEN!


2 opmerkingen:

 1. Met aandacht gelezen om 3 uur in de nacht. Conclusie: je profiel, daar staat niets bij, weet ik nog niet wie of wat je bent.nalaten we het eens over ene meneer Weekers hebben, zo heet toch die vent die helemaal niets wist? En 100 miljoen naar het buitenland heeft gestuurd en nergens van af wist? Moet deze man niet weg? Ik vind van wel en dan zonder salaris en iedere maand afbetalen, het waren tenslotte onze belasting centjes en ik had dan misschien niet zoveel eigen risico hoeven betalen en met mij zowel anderen ook niet, dus weg met deze VVD man! Meeste stemmen gelden, zo is de wet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HI Anoniem,

  Dank eerst voor de genomen moeite om midden in de nacht nog te reageren op deze column!
  Profiel? Ach daar staat meestal toch nooit de volle/hele waarheid vandaar... maar weggelaten ~ om je toch nog tegemoet te komen, kijk ff op mijn twitteraccount http://www.twitter.com/BLIKOPENER333 profiel?

  Je #VVD opmerking: Lijkt me een goede weergave te zijn van wat NL ook denkt ~ probleempje is dat we het ook in deze moeten hebben van media-berichten enz. enz. ~ ben zelf 100% financieel/kerk/politiek onafhankelijk oftewel ben niet 'Wiens brood men eet diens woord men spreekt' daardoor wat sneller objectiever.

  Dank voor je comment!
  Humphrey

  BeantwoordenVerwijderen