vrijdag 12 oktober 2012

TROTS OP NEDERLAND [4] BREAKING NEWS

                         TROTS OP NEDERLAND [4]
Tjá, het is niet anders 'Je zult er mee moeten leren leven' zeggen 'ze' vriendelijk tegen mij - zodat... ik de moed er dan maar mee zou opgeven?

Kijk beste mensen dát... heb ik allang gedaan - het blijft immers maar vechten tegen de bierkaai?In een eerder proefschrift heb ik het al uitvoerig beschreven dán... maar in 'Jip en Janneke taal' op http://www.alaaf.punt.nl Politici laten weleens proefballonnetjes op en kijken dan... of er politiek draagvlak voor is - en zo niet dan verdwijnen deze ballonnen met de stille trom voorgoed.Politiek draagvlak én Maatschappelijke onrust zijn broertjes zusjes neefjes en nichtjes van elkaar.
OKÉ een korte uitleg:


Zonder politiek draagvlak verdwijnen alle ballonnetjes in een Black Hole - bij Maatschappelijk Onrust is het heel wat anders.

Rechters geven bij strafbare feiten hogere straffen indien er sprake is van 'Maatschappelijke Onrust' waarom eigenlijk?


Zou... volgens de gevoerde richtlijnen eigenlijk precies hetzelfde moeten zijn.
Als iemand een bejaarde total loss slaat in 'Verweggistan' zou die immers precies dezelfde straf moeten krijgen als bij iets soortgelijks half Nederland op haar achterste benen staat, tóch?
Waarom deze niet verdedigbare tweedeling wél?

Rechters worden bij 'Het leven benoemd' en worden bij eventuele misstappen altijd de hand boven het hoofd gehouden is in de recente geschiedenis gebleken - zou dat dan bij uitstek géén 'maatschappelijk onrust' veroorzaken?Kijk zolang banken/verzekeraars op slinkse wijze mensen legaal geld kunnen aftroggelen - moeten de kleine winkeldiefstallen principieel eigenlijk ook oogluikend worden toegestaan?De huidige belachelijke adviezen van de politie top functionarissen om: Bij een inbraak enz. enz.  je huis uit te vluchten is om te huilen.


Stá jij morgen voor de rechter voor een confrontatie met 'Het tuig van de richel' in je eigen woning dan zal de rechter je zoetsappig voor de voeten werpen: U had zich toch uit de voeten kunnen maken?
Wát privacy?Néé beste lezer, heb het echt helemaal gehad, voortaan gaat deze jongen bij maatschappelijke onrust/delicten anders handelen - ook een naamsverandering in:
Mijn naam is 'Haas en ik woon in een heel groot bos' is een feit geworden.    


Geen opmerkingen:

Een reactie posten